JÄSENKORTIT
PUHELIMEEN

Seurat, järjestöt
ja yhdistyksetJÄSENKORTIT

Vaihda nyt jäsenkortit käteviin mobiilijäsenkortteihin! Aibonus-palvelun avulla korttien käsittely on helppoa ja kustannustehokasta. Kortin antamiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.

LIPUT JA SARJALIPUT

Luo kertakäyttökorttien avulla lippuja, sarjalippuja, lahjakortteja tai vaikkapa kuponkeja. Kortit merkitään käytetyksi suoraan puhelimesta. Kaikille Aibonus-korteille voit valita oman taustakuvan ja tekstit.PIDÄ YHTEYTTÄ

Tavoita jäsenistö ajastetuilla push- ja tekstiviesteillä. Responsiivisten ryhmäsähköpostien luominen onnistuu helppokäyttöisen sähköpostieditorin avulla. Sivustokohtaiset ohjeet opastavat palvelun käytössä.

TEE KYSELYJÄ

Voit kysyä jäsenistöltä kysymyksiä, joihin annetaan vastaus mobiilisovelluksen avulla. Seuraa vastauksia tilastojen avulla ja tulosta vastaukset tarvittaessa. Lähde tutustumaan ilman veloituksia tai sitoumuksia!
Saitko kortin?

Lataa ilmainen mobiilisovellus puhelimeesi ja näe kaikki Aibonus-korttisi yhdestä paikasta. Kortin saajan ei tarvitse rekisteröityä Aibonus.com-palveluun.

Get it on Google Play Get it on Google Play

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Ominaisuudet

Millaisia kortteja palvelussa voi antaa?
Voit antaa esim. jäsenkortteja, lahjakortteja, lippuja ja sarjalippuja.
Mitä tietoja kortin antamiseen tarvitaan?
Tarvitset joko vastaanottajan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Jos kortti annetaan sähköpostiosoitteen perusteella, vastaanottajalle lähtee tieto uudesta kortista sähköpostilla. Jos kortti on annettu puhelinnumeron perustella, vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti.
Kuinka vastaanottaja näkee omat korttinsa?
Vastaanottajelle lähetetyssä sähköpostiviestissä tai tekstiviestissä pyydetään lataamaan maksuton Aibonus-mobiilisovellus, josta vastaanotetut kortit ovat nähtävillä. Mobiilisovelluksen käyttäjätunnuksena toimii kortin antamiseen käytetty sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
Kuinka kyselyt toimivat?
Voit luoda kyselyn (1-20 kysymystä), joka lähetetään push-viestinä kortinomistajien aibonus-mobiilisovellukseen. Kyselyn vastaanottaja vastaa kyselyyn mobiilisovelluksen avulla. Voit seurata kyselyn reaaliaikaista tilannetta Aibonus-palvelusta.
Onko mahdollista antaa Aibonus-kortteja suoraan toisesta järjestelmästä?
Tämä on mahdollista Aibonus-palvelun tarjoaman REST-rajapinnan avulla. Ole yhteydessä suoraan järjestelmätoimittajaasi, joka kehittää tarvittavat toiminnallisuudet käyttämääsi järjestelmään. Lisätietoa rajapinnan kehittämisestä löytyy Developers-osiosta.

Käyttöönotto

Kuinka saan Aibonus-palvelun käyttööni?
Rekisteröidy Aibonus-palveluun yrityksesi pääkäyttäjäksi tällä sivulla. Tietojen tarkastamisen jälkeen sinulle lähetetään rekisteröinnin aktivointilinkki. Linkkiä klikkaamalla rekisteröintisi aktivoidaan, jonka jälkeen voit kirjautua palveluun. Pääkäyttäjä voi luoda palvelussa lisää käyttäjätunnuksia tarpeen mukaan.
Haluaisin kokeilla palvelua, onko demo-tunnuksia saatavilla?
Voit rekisteröityä palveluun ilman sitoumuksia. Rekisteröitymisen yhteydessä saat 500 Aibonus-krediittiä maksullisten toimintojen testaamista varten. Erillisiä demo-tunnuksia ei ole saatavilla.
Jäsenrekisterissämme on 1000 jäsentä, kuinka annan kortit?
Palvelusta löytyy excel-pohja, jonka avulla voit ladata jäsenrekisterin tiedot palveluun. Kortinantoa varten tarvitset vähintään vastaanottajan nimen sekä sähköpostiosoitteen/puhelinnumeron. Kortille voi antaa myös korttikohtaisen lisätiedon (esim. jäsennumero). Kortteja voi antaa kerralla 1-n vastaanottajalle.
Miten opin käyttämään palvelua ja miltä kortit näyttävät?
Palvelun käyttön oppii parhaiten kokeilemalla eri toimintoja ja lähettämällä muutama kortti vaikka itselle. Käyttöönoton helpottamiseksi palvelusta löytyvät myös sivukohtaiset ohjeistukset.
Kuinka saan yhteyden asiakaspalveluunne?
Aibonus.com toimii ns. itsepalveluperiaatteella, eli voit esim. suunnitella ja luoda kortitpohjat ja viestit itse. Mahdollisiin kysymyksiin voi pyytää vastausta palvelusta löytyvän palaute-toiminnon avulla tai suoraan info@aibonus.com osoitteesta. Emme tarjoa asiakaspalvelua puhelimitse.

Hinnoittelu ja tietosuoja

Onko palvelussa kuukausimaksua tai käyttöönottomaksua?
Ei ole.
Kuinka laskutus tapahtuu?
Maksulliset tapahtumat (esim. kortin antaminen) maksetaan etukäteen ostetuilla "Aibonus-krediiteillä". Yksi Aibonus-krediitti vastaa 0,01 euroa.
Mistä Aibonus-krediittejä saa?
Voit ostaa Aibonus-krediittejä suoraan palvelusta verkkopankkipainikkeiden tai Paypal-tilisi kautta.
Paljonko esim. kortin antaminen maksaa?
Löydät voimassaolevan hinnastomme tästä. Esimerkkilaskelma: annetaan 1 kortti (0,19€) ja tästä ilmoitus sähköpostilla (0,01€) = 0,20€.
Luovutatteko tietoja suoramarkkinointiin?
Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille eikä henkilötietoja käytetä suoramarkkinointiin. Lisätietoa tietosuojaselosteessa.

Mobiilisovellus

Olen kortin saaja. Tarvitseeko minun rekisteröityä Aibonus-palveluun?
Ei tarvitse. Sinun tarvitsee vain ladata Aibonus-mobiilisovellus ja kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi.
Mistä saan käyttäjätunnukseni mobiilisovellukseen?
Jos olet saanut tiedon uudesta kortistasi sähköpostilla, mobiilisovelluksen käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Jos olet saanut tiedon tekstiviestillä, käyttäjätunnuksena toimii puhelinnumerosi.
Mistä saan kirjautumiskoodini Aibonus-mobiilisovelluksen?
Kun klikkaat "Lähetä kirjautumiskoodi", koodi lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai tekstiviestillä, riippuen siitä onko käyttäjätunnuksesi sähköpostiosoite vai puhelinnumero.
Mistä voin ladata Aibonus-mobiilisovelluksen?
Voit ladata mobiilisovelluksen joko Google Play-palvelusta (Android-puhelimet) tai App Storesta (iPhone, iPad). Windows-puhelimille sovellusta ei ole saatavilla.
Kortinantaja on lähettänyt minulle push-viestin, mutta miksi en näe viestiä?
Tarkasta puhelimesi asetuksista, että olet sallinut ilmoitukset Aibonus-mobiilisovellukselle. Jos ilmoituksia ei ole sallittu, viestit eivät voi tulla perille.

Asiakkaitamme

MikkelinNaisvoimistelijat

Aibonus-palvelun avulla olemme saaneet helposti ja nopeasti viestitettyä jäsenillemme mm. jumpissamme tapahtuvista aikataulu- ja ohjaajamuutoksista. Puhelimeen tulevat tiedotteet ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta.

KuopionReipas

Aibonus-palvelun avulla voimme tarjota jäsenillemme pahvisen jäsenkortin lisäksi mobiilivaihtoehdon.
Palvelun käyttöönottaminen oli helppoa ja jäsenkorttien lähetyskustannukset ovat laskeneet merkittävästi.

LempäälänKisaYleisurheilu

Korvasimme kokonaan vanhat, postitettavat jäsenkortit Aibonus-mobiilikorteilla. Näin säästämme vuosittain paljon aikaa ja rahaa, kun korttien lähettäminen ja seuranta ovat verkossa.